Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Wednesday, June 13, 2007

Deci, Doamne-ajuta!

Pentru cei care isi contorizeaza contuziile in editii Gayfest:
Dupa multe masaje la tample cu mir si circa trei sprituri cu vin sfintit si agheasma, cercetatorii BOR au ajuns si la niste concluzii: e bine sa te murdaresti cu sangele altora, facuti din aceeasi carne cu tine, dar nu tot timpul, ca nu spala maica-ta, da? Si 2: Dumnezeu inseamna iubire, dar numai in incinta si doar daca ne iese si noua, celor de la "Evidentia populatiei", ceva.

Sau, mai exact, o preluare de pe Realitatea TV (Realitatea TV, http://www.realitatea.net/index.php?domeniu=2&stire=67279):

-Patriarhia Română s-a declarat împotriva Marşului Diversităţii organizat de Accept, în încheierea Gay Fest. Biserica Ortodoxă consideră manifestarea o ofensă la adresa "moralităţii vieţii publice", se arată într-un comunicat. Totodată, Biserica a recomandat credincioşilor din Bucureşti să evite prezenţa pe traseul pe care s-a desfăşurat marşul.

Mai mult, Patriarhia i-a îndemnat pe bucureşteni să participe la rugăciunile din cadrul slujbei de Vecernie din sâmbătă. Şi Arhiepiscopia Tomisului a adoptat aceeaşi poziţie. Potrivit Biroului de presă al Arhiepiscopiei din Constanţa, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie cere clerului şi credincioşilor să se roage pentru luminarea minţii celor ce au iniţiat şi care susţin parada gay.

No comments: