Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Tuesday, March 17, 2009

Imi vine sa ma marit cu Antoaneta :)



Ma tot gandeam de ceva vreme sa scriu despre iubitele-mi condimente si mirodenii... despre aromele diferite pe care ti le lasa tarhonul proaspat fata de cel murat, cimbrul verde fata de cel uscat, despre praful auriu de curry, despre ciocolata neagra cu ardei iute sau ghimbir, despre ceaiul de scortisoara si vinul alb, dulce si uleios, care-ti lasa o aroma de vanilie si mere, despre combinatiile de ierburi aromate si vartejul de mirosuri si culori pe care le isca, dar, dupa ce am citit descrierea asta minunata, am cazut lata pe scaun (de placere si incantare) si simt ca nu mai pot sa scriu nimic! :) Sunt plina :)


Foto de aici

3 comments:

Antoaneta said...

M-ai inspirat, uitasem de vin si alte licori...am pus PS din cauza ta, vezi ce bine ne potrivim?:)

Alina said...

daa, dar sa stii ca la vinul dulce tot nu renunt... :)

Antoaneta said...

Vinul dulce...la desert. Merge si la foie gras...bani s-avem.