Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Saturday, March 14, 2009

Here they come to save the daaaay

Ah, dar cum vor veni ei, Gogol Bordello, din nou! Asa, drept cadou de ziua mea, pe 17 iunie, la Arenele Romane :D

Aici, cateva poze si un fel de cronica despre primul lor concert in Romanica. Una din cele mai demente cantari si cele mai tari 3 concerte la care am fost, alaturi de Apocalyptica si Kultur Shock :)

Gogol Bordello - "Mishto" live la Bucuresti, 2007

6 comments:

Antoaneta said...

M-ai topit. Pe 17 iunie e si ziua sora-mii, iar Arenele Romane sunt la 2 pasi de casa noastra, care-i pe 11 Iunie. Cand eram mica ma duceau acolo sa vad filme de capa si spada cu Jean Marais - era minunat.

Alina said...

:) din pacate, pe Arenele Romane nu le-am prins decat la concerte si asta de cand sunt in Bucuresti, adica de cam 7 ani, dar imi imaginez ca trebuie sa fi fost o atmosfera foarte faina sa mergi la film intr-un amfiteatru, in aer liber, cand e cald si se face noapte tarziu. Nu pot sa compar senzatia decat cu cea avuta la un film vazut intr-un teatru de vara, la mare, acum muulti ani, dar banuiesc ca nu era chiar la fel..:)
Cat despre ziua mea, e pe 10 iunie, dar mi-am permis sa exagerez nitel si sa vad concertul asta drept un cadou :)

Livia Gyongyosi said...

bine dom'ne, ai uitat ca data trecuta ai fost cu mine, tot acolo, si la sfarsit am stat pe o banca si ne-am uitat la niste gandacei de pe jos??? si ca ne dureau toate alea?

Alina said...

Cum sa uit, dom'le, cand sedeam turceste pe ciment, cu berile in fata, si ne plangeam ca doua babe?

Si dupa aia, cand a inceput concertul, tu stateai si te uitai la ce se intampla pe scena, foarte calma, fascinata, da' nu ziceai nimic, nici macar nu bateai ritmul sau asa ceva - in timp ce pe scena era sfarsitul lumii :) - si te-am intrebat daca ti-e bine si-ai dat din cap ca da, asa ca te-am lasat in pace, dar m-am gandit ca nu ti-o placea sau ca te-au speriat aia cu tamburinele lor :) Da' de unde, ca tu taceai, dar faceai (valuri-valuri de adrenalina, in liniste, acolo :) )

Livia Gyongyosi said...

imediat dupa fundatie, la astia m-as angaja. serios. de fapt la egalitate cu fundatia.

Alina said...

io nu m-as angaja, recunosc. Dar m-as marita cu nenea ala cu barba carunta si vioara fara cutie, pare un om bun :)