Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Sunday, December 21, 2008

O, BRAD PITTic

Acum stau si ma uit la BRAD PITTic, ultima mea achizitie in materie de barbati bine. Mi l-a recomandat o prietena, Asociatia Terra Ecologica, dar m-a si atentionat ca nu e genul ACELA de barbat, asa ca eu va trebui sa platesc la prima intalnire: 70 de lei.

Dar a meritat: e drept ca nu e prea inalt (are vreo 60 cm) si ca sta ca lemnu', dar e mereu langa tine, atat timp cat nu tii tu neaparat sa-l bagi in pamant. Nu ca asta l-ar deranja, ba dimpotriva, ii place la loc cu verdeata (in special in padurile de conifere, dar rezista si la campie, unde e mai cald). In plus, nu cracneste daca ii compui doar tu garderoba, desi ar trebui sa tii minte ca ii plac tinutele "flashy" - instalatii colorate, beteala sclipitoare si globulete.

BRAD PITTic e primul bradut in ghiveci pe care l-am luat pana acum, e mic dar vioi pentru cei 5 ani ai lui si imi place de el de nu mai pot. E irezistibil in paltonul lui de lemn, asa ca presimt ca o sa-l mai tin pe langa mine vreo doi-trei ani, timp in care va dormi in balcon atunci cand sunt prost-dispusa (adica tot timpul). Daca vom supravietui relatiei, peste 3 ani ne mutam la munte: eu in casa mea, iar el in parculetul din fata.


8 comments:

Anonymous said...

Te muti la munte deci, unde barbatul e ca bradul. Un alt element bun la brad e ca nu miroase ca barbatul. Si il suporta si albinele.

aristocle said...

Simpatic asta micu... asa stramb cum e, parca iti vorbeste... sa nu uiti sa-i pui apa...

Alina said...

Ce-i drept :) Diferenta e ca pe barbat il mai suporta mustele cateodata, cand se intrece cu glumele proaste.

Alina said...

@Aristocle: da, da, o fi el lebadoiul cel urat acum, dar ia sa-l vezi cand o creste... Toate pisicile si cainii din parculet o sa traga la el!

Livia Gyongyosi said...

lasa ma, ca la primavara imi aduc si eu castanul si poate or sa mearga la carciuma impreuna. si daca o sa fie asa, o sa te-nvat sa tricotezi pulovere cu model de braduti :)

Alina said...

Si cand o sa iasa ei de la carciuma, tinandu-se de dupa trunchi, o sa strige pe strada "A venit primavaraa!!"? Dupa care o sa se ia in brate, iar castanul o sa-i zica "Mai barbiereste-te, ca ma-ntepi"? Abia astept atunci :)

Livia Gyongyosi said...

si totusi... sa nu uiti de sarmale :D

Alina said...

I waannaaa laay you doown on a beed of sarmaalee...ma rog, nu chiar un bed intreg, dar o caserola tot am pus deoparte.