Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Thursday, November 20, 2008

Metallica de adormit copiii

In playlist-ul de mai jos sunt cateva versiuni de noapte buna de la Placebo, Marylin Manson, Rammstein sau Radiohead. Si ca bonus, cateva melodii de la Depeche Mode si Bjork, toate astea-n variantele lui Richard Cheese si ale corului Scala.

Am mai povestit la un moment dat de Richard Cheese, e un tip pe care-ti vine sa-l prezinti parintilor. Asta daca parintii tai sunt genul cu plete si plantute datatoare de senzatii naturiste dosite prin casa:) Cheese preia melodii care n-au nici in clin, nici in maneca cu jazz-ul - "Enter Sandman", "Smells like teen spirit", "Like a virgin", "Insane in the brain" sau "Chop Suey" si le prelucreaza in still jazz/lounge. Iti vine sa te lingi pe timpane cand il auzi :)

Iar corul Scala e alcatuit din 40 fete si un pian si au castigat premiul pentru cel mai bun cor al anului in 2000, in Belgia. Canta de vreo 10 ani melodii clasice, dar in 2002 au avut un proiect cu Kolacny Brothers, care se cheama "Scala on the rocks". Albumul contine piese de la Rammstein, U2, Nirvana, Placebo, toate cantate heruvimic :)

Din pacate, pe Jiwa am gasit doar cateva din variantele de mai sus. Pentru "Enter sandman" si "Chop Suey" in varianta lui Richard Cheese, click aici, respectiv aici.

No comments: