Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Wednesday, September 30, 2009

Gata, ne-am linistit...

...acum vio si cu mine avem si poza de hi5 :)

Pentru cine vrea sa contribuie la proiectul Alexandrei, "Daydreamers", si sa isi prezinte strungareata posteritatii, urmatoarele sedinte foto vor avea loc:

- duminica, 4 octombrie, intre 14 si 21.30
- marti, 6 octombrie, intre 17 si 21.30.

Alexandra si amicii ei sunt foarte misto, ne-au lasat inauntru, ne-au dat bomboane (de capsuni si lamai) si perne pe care sa stam, ne-au lasat sa ne invartim prin studio, sa ne jucam cu acadele gigantice, sa incercam peruci si in principiu sa ne radem, daca aveam chef. Daca nu, nu era musai :)

Studioul se afla in cladirea in care e Clubul Spice, pe Calea Victoriei 21, etajul 3, ultima usa pe stanga. (Intotdeauna am avut o atractie de necontrolat pentru ultimele usi pe stanga :) Si pe dreapta, dar si pe mijloc, ca sa nu avem discutii.)

7 comments:

Livia Gyongyosi said...

daca-mi ziceai de ieri de bomboane veneam cu voi. asa, cre ca ma duc duminica. la 14 fara 5:)

Alina said...

Bomboanele au fost din oficiu, nici noi n-am stiut de ele. Dar sa vezi acadeaua aia gigantica, facuta din polistiren si invelita in celofan, are cam un metru. Cica un copilut s-a dus la ea si a inceput sa traga de celofan :D

Livia Gyongyosi said...

cat ma? un metru? in diametru? sau cu tot cu bat? cred si eu ca a tras de celofan. da ce, nu e de mancare?

Alina said...

e din polistiren si are un metru lungime; ea asa, ca si bomboana in sinea ei, e mare cam cat o farfurie de ciorba. Si e rosie, cu alb. O fi otravitoare?

vasilissa said...

bă, uite care e treaba. o bomboană e bine să îşi păstreze atribuţiile ei de bomboan. să fie mâncabilă, adicătelea. de-aia merg treburile aşa de naşpa la noi în ţară, că nici bomboanele nu mai fac ce ar trebui să facă. huo, jos bomboanele din polistiren!

Livia Gyongyosi said...

hai ma, nuuu, sa le iubim si pe ele:)

Alina said...

Asa e, jos cartelul bomboanelor contrafacute! Sa nu mai fim dusi cu zaharelul brun! Sa se afle adevarul, sa se dezgroape dosarele CNSAS, NGO si UFO!