Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Friday, March 28, 2008

Un barbat are dreptul sa spuna "NU", da??

Organizatia Barbatilor din Romania (OBR), organism care lupta pentru drepturile si libertatile barbatilor, lanseaza campania de strangere de semnaturi pentru o initiativa legislativa care are drept scop instituirea zilei de 5 mai ca Zi a Barbatului si declararea Zilei Femeii (8 martie) si Zilei Barbatului (5 mai) sarbatori legale. Proiectul de lege a primit deja avizul Consiliului Legislativ si a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 217 din 21 martie 2008.

9 comments:

Ionut said...

Era si cazul :D .Hai Doamne ajuta :)) ca asa de oropsiti suntem :P

Alina said...

Sau, mai pe target, "Forza Doamne!" :)

Adrian Costea said...

Ziua tuturor barbatilor sau numai a pârtzarilor (?), ca nu se-ntelege prea bine.

Anonymous said...

încep să am un respect deosebit pentru bergănbiăr.

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

Alina said...

Cam cat respect, Cipicule, vreo 5,2% asa?:)

Alina said...

Pt Adrian: Pai oricum cred ca niciunul nu-i mai breaz - Bergenbierul incearca sa faca un ban din nefericirea barbatilor asupriti de neveste, in timp ce Ursus incearca ceva asemanator cu berea aia pentru femei, Redd's, pentru care trebuie sa te aghesmuiesti mai inainte cu altceva, ca sa poti s-o bei, ca e un fel de sirop dulce cu aroma de zmeura intr-o delicata sticla de 0,33.

Livia Gyongyosi said...

Berea Redd's e REA!!! rea ca Buba Neagra! sa nu... doamne fereste!!

Anonymous said...

eu chiar nu sunt de acord cu ziua barbatului. din punctul meu de vedere, si fortarea, pe teveuri, radiouri ca tre sa ies la bere si sa iau cadouri "as a must" de ziua femeii, mi se pare aberant.
but this is me.