Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Thursday, March 20, 2008

Click pentru Teo Peter

protest-teo-peter


Pentru ca hotararea autoritatilor americane e o mizerie si mai ales pentru ca ma scoate din pepeni aroganta tipica unchiului Sam, care-si inchipuie ca totul se poate musamaliza din simplul motiv ca romanii se uita la americani...cum se uita? Ca la Dumnezeu, sa traiti! Basescu nu stie cum sa le mai aseze pernuta pe scaun, iar ei vin cu niste dume de genul "Nu suntem siguri daca Teo Peter era in masina strivita sau nu..". Apoi vin initial cu o oferta de 11.000 de dolari, pe care dupa aia o maresc la 16.000. Evident ca e penibil sa compari viata unui om cu o suma de bani, oricare ar fi ea, dar in cazul asta jena e cu atat mai mare.

Poate nu m-ar fi enervat atat lucrul asta daca nu as sti trupa Altar, in care canta baiatul lui Teo Peter. N-o sa fac reclama aici, dar imi place de oamenii astia de nu mai pot. Nu doar cum canta, ci mai ales pentru cum sunt: inteligenti, cu bun simt, cu umor. Cred ca au venit in fiecare an la Fan Fest, la Rosia Montana si au cantat pe gratis, pe platoul din cuca macaii. Gandesc si tocmai pentru ca inteleg ce se intampla si au cuvant de zis, "oferta mareata" mi se pare un sparc. De fapt, nu oferta, ci gandirea celor care au inaintat oferta asta. Ma duc sa-mi fac un ceai de tei.

4 comments:

Ionut said...

Semnat petitie, postat comentariu, adaugat banner. Sper sa faca mai multi acelasi lucru.

Ionut said...

Alina, se poate sa-mi dia si mie codul html de la banner, sa pun pe blog ?

Alina said...

Saliu, m-am chinuit si eu sa aflu codul html, dar dupa aia am aflat ca cica nu e cod, iti salvezi bannerul in calculator ca .jpg, apoi o adaugi tot ca poza in blog. O sa-ti apara varianta pozei in html; ii dai pe optiunea "Scrieti", ca si cum ai adauga un text normal la blog. acum o sa-ti apara bannerul in fereastra. Dai click stanga pe banner, sa ti-l selecteze si dupa aia adaugi linkul petitiei (sau care link vrei) de la butonelul ala care arata o za de lant. Asa cred ca ar trebui sa mearga. Adica sigur merge,dar nu stiu daca am explicat eu ca lumea :) Da-mi de stire daca a iesit :)

Ionut said...

Da, sar'na pt sfaturi, dar vroiam sa-l pun in dreapta ca banner simplu, nu ca articol, you know ;) ,adica sa ramana mai mult acolea nu sa uite lumea de el dupa ce scriu mai multe articole .... sa vaz, ma mai chinui :)