Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Wednesday, November 18, 2009

Atentie, se-nchid ochii

Asa. Mergeam intr-o zi cu metroul (cand inca mai functiona… ce vremuri!). Si la un moment dat opreste in statie. Eu stateam linistita, ascultam in casti, timpul trecea molcom, iarba crestea, pasarile gangureau. E, si in toata aceasta atmosfera idilica, ridic privirea din podea si o proptesc in fereastra metroului. Si atunci s-a produs grozavia: din coltul geamului am vazut brusc cum iese un ochi mare. MARE! Albastru! Fara perechea lui. Gravita acolo, precum un satelit natural al Metrorexului. Iti dai seama ca mi-a sarit inima in prima secunda. Dupa care mi-am dat seama ca era Traienel, intr-un afis gigantic pus pe peretele tunelului de metrou. Doar ca metroul a oprit fix in dreptul ochiului, nu i se mai vedea si fata. Horror. Atat am avut de zis. A, si nu votati cu Remus Cernea.

20 comments:

Livia Gyongyosi said...

=)) da afisu ala mare dintre unirii si universitate, in care rasare traienel cu bratele larg si portocaliu-coniac deschise spre a cuprinde-ntregu popor? ie ca ie mistuo?

mie-mi aminteste de statuia aia emblematica pentru mexic. de o arata in toate filmele cand vor sa te prinzi ca infractoru a fugit in mexic. ce nume de tara misto au astia!

Alina said...

:)) bine punctat cu afisul ala portocaliu-coniac; dupa niste ploi se va transforma intr-un galben - grasa de cotnari si dupa inca niste vanturi care-l vor bate, va deveni un alb-vodca dublu rafinat :)

Nu stiu ce zici tu cu statuia si cu Mexicu', dar am mancat acum un chilli de-mi ia gura foc. Traiasca Mexic!

vio said...

bă, chiar voiam să îţi zic că Remus ăsta Cernea parcă îţi era prieten....şi mă gândeam ce naiba caută el la alegeri....începusem să mă îndoiesc de tine....

vezi că îmi pun blogu în stend bai. mă bazez pe voi să scrieţi.

Alina said...

trebuie sa iti trimit un mail pe care l-a trimis remus cernea la un moment dat pe un grup de discutii. Asta ca sa intelegi de ce i-ar trebui reteta permanenta de Xanax sau Litiu...

De ce iti abandonezi blogul, nu e si el un suflet?

Livia Gyongyosi said...

nu l-a trimis ma el, eu cred ca a fost altcineva. de pe adresa lui. dar nu a fost mai putin penibil :D

Alina said...

io cred ca era el intr-o seara, cand se simtea singur si nici pisica nu il mai suporta... Parintii dormeau in camera cealalta, credit pe cartela nu mai avea...na...

Livia Gyongyosi said...

crezi ca are pisica? bai, mie-mi place pisica mea atat de mult... sa vezi cum face prin casa miau -rrrruuuuuu toata ziua si sare-n sus si-si da cu picioarele din spate in cap ca skaterii

Alina said...

Nu mai vreau pisica. Stop. Nu mai vreau copil mic. Stop. Vreau somn. Stop. Si-o emigrare mica. Stop. Stop.

Livia Gyongyosi said...

poc-poc-poc. sunt vecinu de la 2. imi schimb greesiiiaaaa

Alina said...

Cum se mai leaga lucrurile in Univers! Si vecinul de dedesubt da gauri in pereti. Isi fixeaza dulapul cel nou. Ar sta bine feliat in el.

Livia Gyongyosi said...

m. chestie de gust. eu l-as vedea mai degraba atarnat frumos in carlige din alea, cum stateau adidasii de porc in alimentara. stii tu cand. cand n-aveam riduri.

apropo, de unde naiba gassesc eu niste rimel si niste farduri acuma repede? undeva in zona? la unirea n-am gasit. nu vindea nimeni. era un stand gol si n-am stiut ce sa fac. ce fac?

p.s. am facut omleta cu peste marinat si cascaval. iupiiiii!

Livia Gyongyosi said...

bai cum trece timpul, incredibil! acum e si unspe. tu esti pe net? acu?

Alina said...

cum zicea un clasic in viata, "Eu sunt etern, dar nu la calculator" :))

Livia Gyongyosi said...

:)) cine zicea asa ceva? si ce inseamna? :D

Alina said...

Stelian, cine? :)

Alina said...

Bai, si cum n-a scos Remus Cernea nici 1%! Si cum nici Vadim si Becali nu stau mai bine! Inca mai sunt sperante.

Livia Gyongyosi said...

bunica-mea mi-a trimis sirop de mure in loc de afine si insista ca e de afine. mai poti sa crezi in ceva? mai conteaza ceva pe lumea asta?

olahus said...

de ce nu cu Cernea?

olahus said...

Hai ca m-am cam prins ce probleme ar avea sau ar fi avut dl Cernea.

Cat priveste cine se ascunde in spatele nick-ului de mai sus, un indiciu: numar de telefon din trei surse :)

Alina said...

@ Olahus: Cu Cernea, sa zicem ca-i chestie de gust. Il sustin multi oameni cu multe facultati si e adevarat ca are un discurs destul de convingator la televizor, dar eu zic ca e de ajuns sa stai de vorba cinci minute cu el, fata in fata.