Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Tuesday, July 7, 2009

RedBull X-Fighters Exhibition Tour

Cateva poze de la Red Bull X-Fighters Tour, in care au fost "implicati" 4 motociclisti din Belgia, Noua Zeelanda si Suedia, o rampa de lansare, una de aterizare si vreo 5-6.000 de oameni, veniti in Piata Constitutiei. De ce? Ca sa vada tot felul de acrobatii facute cu motocicleta, in timpul sariturilor de pe rampa.

Nu ma pricep la motociclism, dar cred ca e primul eveniment de genul asta din Romania. Avand in vedere ca a fost si gratis, lumea a venit ca la circ, chiar daca la ora inceperii turna cu galeata:) E drept ca publicul nu a avut parte de trick-uri (cica asa se numesc schemele pe care motociclistii le fac in aer) cum vezi in competitiile de la Eurosport, dar a fost spectaculos sa vezi cum un om cu o motocicleta de vreo 150 de kg poate sa se dea peste cap cu ea, sa o rasuceasca, sa se ridice in maini, pe ghidon, toate astea fiind facute in cateva secunde de zbor de la o rampa la alta.

Combinat cu muzica de fundal (Korn, Limp Bizkit, Rob Zombie), cu mirosul de benzina care plutea in jurul rampelor de sarituri, cu reactia spectatorilor, care au strigat si aplaudat in continuu (aici isi au oarecum meritul lor si prezentatorii show-ului - Razvan Simion si Dani Otil) si cu motociclistii din public, care isi ambalau motoarele in semn de sustinere atunci cand cei 4 rideri "ieseau la rampa" pentru aplauze, eu zic ca atmosfera a fost chiar faina. Cel putin motociclistilor din public cred ca le mai crescuse un ventricul de mandrie :) Dar in afara de motociclisti, am vazut in public multe femei si multe familii care venisera cu copiii. Si care au stat pana la sfarsit :) Asa ca se pare ca Red Bull o sa pregateasca un turneu mai mare, avand in vedere ca reactia publicului a fost foarte buna.











13 comments:

Livia Gyongyosi said...

obiectii:

- ce merit zici c-aveau pacalicii aia doi?
- l-ai omis, regretabil, pe mosu cu mustati roscate pleostite, costum negru, pantofi ascutiti, palarie larga si doua lumanari iesind din buzunarul sacoului. sa fie acolo.

pozele dom'ne. ie cevaaaa....

Alina said...

Ma, pacalici au fost si vor fi inca, dar macar ca au tipat non-stop si i-au antrenat si pe ceilalti dupa ei, si tot au fost buni :) Nu de alta, dar doar cu paine si sare nu cred ca plecau prea impresionati astia 4.

Da, am uitat de mosu cu lumanarile in buzunar si mai ales am uitat ca una din lumanari avea pe ea si o eticheta rosie cu pretul. Si ca mosu a stat in primele randuri, pana la sfarsit, iar dupa aia se intretinea cu tinerica aia slaba, imbracata in hawai-ista. Cred ca l-am judecat gresit :)

Highway said...

ce poze misto!

Alina said...

senchiu, senchiu, sencs! :)

Livia Gyongyosi said...

crezi tu ca e nevoie de oameni care sa-ti urle in urechi cat sa aplauzi, sa sari sau sa strigi? eu n-am prea facut nici una dintre astea pentru ca exact cand imi venea sa o fac incepeau astia sa strige "acum, acum, acummmmm!!!" si-mi pierea tot chefu. ca atunci cand arunci mingea la cos si vine unu si-ti sufla-n urechi. ma rog, pentru aia o fi functionat. eu o sa le pastrez o flegma vesnica :)

Alina said...

Pai asta zic si eu - pentru aia a functionat. No need to be mad :)

Livia Gyongyosi said...

:)

vio said...

io sunt de acord cu livia.

Alina said...

Stiu...dintre noi doua, mereu am simtit ca ai o preferinta pentru ea...acum ma astept dintr-un moment in altul sa-mi zici ca sunt adoptata...

vio said...

băi, când vine vorba să aleg între Dani ăla şi Livia, întotdeauna o voi alege pe Livia. În ceea ce te priveşte, însă, este cu totul altceva...

Alina said...

Ma, eu nu-i iau apararea astuia, dar dintre un comentator sportiv si un "entertainer" care asta face, distreaza oamenii si mai are ca hobby chiar sportul asta, tu ce-ai alege pentru un eveniment la care nu vin doar "specialisti in domeniu", ci oameni normali, care de-asta vin, ca sa fie "intretinuti"? Sau era mai bine sa ii fi chemat pe Plesu si Pata'?:) Cred ca organizatorii au ales raul cel mai putin rau, eu din punctul lor de vedere gandesc.

vasilissa said...

nice photo, nice event. si zici ca era unu pregatit sa vinda luminari? mi se pare o buna idee... de afarceri. just in case...

Alina said...

:)) cred ca venise cu teasere, ca avea doar doua lumanari si motociclistii erau patru. Sau se intelegeau intre ei, la sfarsit?:)