Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Wednesday, June 17, 2009

In extractie, in foraje, in platforme, in abataje...in mine

Mai jos este reactia Happyfish la campania de promovare pe care Gabriel Resources o duce acum pe posturile TV, in speranta de a castiga o bruma de sustinatori pentru "investitiile salvatoare" pe care vrea sa le faca la Rosia Montana. Spoturile pentru Gabriel au fost facute de Naumovici (poate castiga si el, saracul, macar de-un molar de aur din toata afacerea asta, daca oricum respectul de sine si l-a pierdut de mult).



PS: De aici puteti prelua, semna si trimite o scrisoare deschisa catre Ministrul Culturii, Theodor Paleologu, pentru impiedicarea distrugerii de catre Gabriel Resources a Masivului Carnic, respectiv a minelor romane si a altor vestigii arheologice care se gasesc acolo.

Acesta e cel mai recent obiectiv al companiei, deoarece in Carnic se gasesc cele mai mari zacaminte de aur din zona. Mai multe puteti face citind scrisoarea, semnand-o si trimitand-o la adresa cabinet.ministru@cultura.ro .

4 comments:

vasilissa said...

mai, am citit-o. nu am inteles cum o semnez si cum o trimit...

Alina said...

Pai copiezi in mail textul de pe pagina cu rosia montana, ii schimbi data si numele de la semnatura (unde e Eugen David, presedinte etc) si trimiti mailul la cabinet.ministru@cultura.ro .

vasilissa said...

contine o eroare de limba romana. pot sa modific inainte sa trimit? :D

Alina said...

ah, cata rautate, cata rautate! :)