Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Wednesday, February 13, 2008

Si totusi...si Hitler e om...

Se facea azi-noapte ca eram din nou clasa a doispea. Unele lucruri nu se schimba niciodata, nici in vis nu dadusem pe la scoala tot anul. In schimb, pusesem bazele viitorului tarii - aveam o slujba care imi manca tot timpul si tot pentru slujba ajunsesem si la scoala, de unde se vede treaba ca de adeverinte nu scapi nici cand dormi...
Asa, si ajung acolo si dau nas in nas cu o colega care tocmai iesise din clasa si care-mi zice: "Aoleu, bine c-ai venit, hai intra ca avem examen, sa-ti iei si tu o nota, sa-ti incheie media".
M, cam nasol, dar trebuia sa-mi fac datoria, asa ca intru. Inauntru, cine sa fie? Chiar domnu Hitler, care se plimba printre banci, cu mainile la spate, veghind sa nu copieze nimeni, ca altfel jar mancam (la propriu) Ee..si mai asez, scot o "foaie de hartie" si incepe sa imi sune telefonul. Si vine Hitler sa-mi confiste telefonul. Eu ii zic: "Dar stati putin, ca abia mi l-am luat, nici nu stiu cum se pune pe vibratii",dar mi l-a luat. Evident ca la examen nu am scris nimic si nici nu am reusit sa copiez, asa ca ies de-acolo nitel pleostita. Cand, ce sa vezi, vine Hitler putin catranit: era si el indragostit de-o fata si vroia sa plece cu ea pe vapor (asta cred ca e de la siroposenia aia de 14 februarie care vine), dar nu avea bocanci. Daca nu avea bocanci, nu putea sa plece. Si-mi vine solutia salvatoare: "Domnul Hitler, stati putin, ca intru de pe telefonul meu pe internet si va comand o pereche de bocanci de pe eBay. Si v-am scos din jena, numai ca..stiti... foaia mea de examen e goala..." Si ne-am inteles pana la urma, de unde si vorba - esti om cu mine, sunt om cu tine, daca nu esti evreu, tigan sau homosexual.

5 comments:

Josh said...

Dar tot nu ai spus daca Ava a gustat stilul nou al lui Adolf, poate prefera un tip mai sport sau mai conservator :P , sa inteleg ca i-au placut bocancii oricum la ce luna de miere au avut :)):P

Alina said...

Nu stiu, ca tinea si omul la intimitatea lui si nu mi-a zis, dar oricum, daca nu ii placeau, putea sa-si aleaga din gramezile alea mari de la Auschwitz

Adrian said...

Nu mai am nici o nadejde-n tine. Daca tot ai facut shparla aia cu el, nu puteai sa-i spui sa dea razboiu mai incet? Macar va spuneati pe numele mic? (Daca vinzi inpoi pe ebay bocancii aia... pfoaaaa...)

Alina said...

Nu prea are incredere in mine de cand m-a vazut cu hanoracul cu "Gegen nazis" si nici eu in el, de cand a luat bocancii si n-a mai dat niciun semn. Probabil acum e pe vreo insula cu Elvis si Jim Morrison si pun lumea la cale, am mai auzit cazuri.

Irina said...

Visezi foarte colorat, intr-adevar :). Io la hanoracul tau cu "Gegen nazis" (de cate ori te-am intrebat ce inseamna, intre noi fie vorba?) as adauga musai coditele pe care le purtai la Rosia. Asa, ca sa fie tabloul complet. Prietenii stiu de ce ;)