Pastrati Rosia verde!

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

Tuesday, January 22, 2008

Iliescu in Club A

Nu stiu cine se ocupa de imaginea lui Iliescu, dar a avut o idee misto cu treaba asta, mai ales ca nu ai prea des ocazia s-o vezi pe Bunicuta stand la taifas liber intr-un loc al pierzaniei precum Club A :)

Apropo, banuiesc ca selectarea celor care vor participa la discutie nu se face dupa ochi frumosi, mai ales ca trebuie sa te inscrii prin mail sau sa-ti lasi geanta la coada ca sa prinzi un loc diseara in Club A.

De participanti o sa depinda si subiectele, asa ca-s chiar curioasa daca se va vorbi despre criza din PSD si relatia cu Geoana sau Iliescu o sa fie "provocat social" la o vodca tonica la 4 lei.

2 comments:

Unknown said...

criza din psd, relatia cu geoana... as prefera sa fie stoarse alte informatii mult mai pretioase de la omul asta - cum a fost implicat in Revolutie, de exemplu. care a fost faza cu minerii. daca tot iese la taifas, sa profitam! se pot intreba lucrurile astea civilizat, as fi tare curios de raspunsuri. nu-mi fac iluzii, dar poate-i scapa ceva..

atat ca tinerii din clubA abia daca se nascusera in 1989, probabil lucrurile astea nu snt pe lista lor de prioritati..

Alina said...

nu cred ca s-au gandit prea multi la subiectul asta. Din cate am auzit, tot ce a putut sa zica Iliescu dupa intalnire a fost ca nu mai crede ca bloggerii sunt o adunatura de zurbagii si ca, pana acum, evita sa intre pe bloguri, din cauza "expresiilor licentioase". Dar acum, iata, dupa discutii totul s-a schimbat, o noua lume se prefigureaza :) Deci cred ca s-a facut mai mare tam-tam pe intalnirea in sine - ce s-a discutat acolo nu stiu cat a contat.